Me Myself Eye is een collectief van supervisoren

 

Me Myself Eye is een team van supervisoren die elkaar spiegelen, confronteren en bij de les houden. Daar waar nodig kunnen we flexibel inspringen bij organisaties en zijn we natuurlijk ook beschikbaar voor (zelfstandige) professionals. Een gezamenlijke visie op supervisie en leren is wat ons bindt. Wat ons onderscheidt is onze authenticiteit, onze persoonlijkheid en de manier waarop we het leren afgestemd op elke unieke supervisant weten vorm te geven. Zo creëren we een uitdagende ontwikkel- en leeromgeving. MME werkt ervaringsgericht wat inhoudt dat ook de interactie binnen de supervisie als leermateriaal wordt ingezet.

 

Het voordeel van het collectief

Als team begeleiden we supervisietrajecten binnen (zorg)organisaties. We zetten onze expertise graag in voor de ontwikkeling van professionals, (zelfsturende) teams,  managers, opleidingssupervisietrajecten of het begeleiden van intervisiegroepen. Daarnaast is individuele of groepssupervisie met elk van de supervisoren mogelijk.

 

Wat maakt Me Myself Eye uniek?

  • MME is bereid om out of the box te kijken en te denken
  • MME werkt niet volgens de geëigende paden
  • MME toont lef en is bereid om tegen de stroom in te gaan
  • MME daagt professionals uit
  • MME is altijd nieuwsgierig
  • MME houdt van plezier maken en gebruikt veel humor
  • MME gaat daarbij altijd respectvol en zorgvuldig te werk

 

Missie

Wij worden blij als mensen inzicht krijgen over zichzelf, leren van zichzelf en zo meer plezier krijgen in hun werk. We zijn gamechangers pur sang. Dit doen we vanuit een open, oprechte en eerlijke houding. Onze missie is het ontwikkelen van zelfstandigheid en authenticiteit vanuit verbondenheid in de werkrelatie.

 

Visie

Onze visie is dat mensen, die in contact zijn met zichzelf, zicht hebben op hun talenten en hun valkuilen. Daardoor hebben ze meer plezier in hun werk en functioneren efficiënter. Werken vanuit passie en kracht geeft levensvervulling en werkgeluk en daarmee veel minder kans op ziekte en uitval uit het arbeidsproces. We leren professionals (en organisaties) in contact met zichzelf te zijn en om naar zichzelf te kijken zoals een adelaar het landschap overziet.

 

 

Leer ons kennen