Michelle van Aken - de la Bije

 

Ik ben Michelle van Aken-de la Bije. Ik ben geboren in 1968, ben getrouwd en heb twee volwassen zonen. Ik studeerde fysiotherapie in Den Haag en ben in 1991 afgestudeerd. Ik heb in diverse praktijken gewerkt en 13 jaar in het ziekenhuis VieCuri locatie Venray en Venlo op de afdelingen neurologie/ orthopedie en neonatologie. Tijdens mijn werk als fysiotherapeut merkte ik steeds meer geïnteresseerd raakte wat de oorzaak achter de klacht was, waarom de ene persoon klachten kreeg en de andere niet. Mijn eigen zoon werd behandeld met craniosacraal therapie en dat raakte mij. Hier wilde ik meer van weten en in 1999 ben ik gestart met de opleiding aan de Upledger instituut toen nog in Doorn, ik heb mijn opleiding afgerond in 2002. Sinds 2004 werk ik volledig met veel plezier in mijn eigen praktijk in Malden.

 

In 2012 ben ik begonnen met de Ervaringsgerichte supervisie opleiding aan het Kempler Instituut om supervisie te kunnen gaan geven aan professionals die met mensen werken. Dit heb ik afgerond in april 2014. Ik heb veel ervaring met het geven van supervisie aan professionals uit diverse werk gebieden ik geef dit in diverse vormen denk aan, een op een, groep en in een triade. Op dit moment ben ik parttime werkzaam aan de HAN waar ik supervisie geef aan deeltijd student van studie richting MWD, pedagogiek en SPH. Hier naast geef ik regelmatig individuele supervisie vanuit mijn praktijk aan docenten, leidinggevende, een specialisten.

Ervaringsgericht werken spreekt mij aan omdat ik met mijn brede achtergrond en veel ervaring heb met mensen, teams en kinderen te werken. Ik werk vanuit een directe benadering en in het hier en nu. Ervaringsgericht geeft de mogelijkheid om wat in je werk situatie gebeurt terug te laten komen in de supervisie bijeenkomst, om zo helder te krijgen waar je tegen aan loopt binnen je werk. Tijdens de bijeenkomsten wordt vooral gekeken naar jouw denken, voelen, willen en handelen, er wordt stil gestaan staan bij jouw gevoelens, aannames, gedachten en visie waardoor nieuwe inzichten en veranderingen mogelijk zijn binnen jou werk als professional. Mijn kwaliteiten zijn; direct, open, oprecht, eerlijk, doortastend, humor, invoelend en dynamisch.

 

Meer informatie over Michelle