Christel Olijslager - Groenendijk

 

Mijn naam is Christel Olijslager-Groenendijk en ik ben geboren in 1964 in een gezin met twee kinderen. Binnen Nederland zijn mijn ouders, broer en ik verschillende keren verhuisd waardoor ik uiteindelijk op vijf verschillende basisscholen zat. Toen ik op mezelf ging wonen, verhuisde ik via Parijs naar Amsterdam en belandde uiteindelijk in Arnhem. Daar woon ik samen met mijn man en onze pleegdochter.

 

Na omzwervingen binnen de theaterwereld, een opleiding als theatermaker en een uitstapje naar een filmtheater, ben ik sinds 1998 werkzaam in de jeugdhulpverlening als gezinsbegeleidster en videohometrainer. Als senior wilde ik mijn kennis delen en heb me laten opleiden tot ervaringsgericht supervisor. Dit werk voer ik sinds 2013 met veel plezier uit.

 

Van nature ben ik betrokken en empatisch ingesteld en schuw desondanks een confronterende aanpak niet. Hierin ben ik mij nog volop aan het ontwikkelen onder het mom; je kunt een ander niet verder brengen dan je zelf bent. Mijn eigen inzichten, valkuilen en vragen deel ik graag ten behoeve van de ontwikkeling van de ander(en). Supervisie heeft mij persoonlijk concrete handvatten geboden om problemen die ik ervaarde te tackelen. Ik kreeg er meer bodem door. Dit geef ik graag door.

 

Als feedback van supervisanten krijg ik terug dat ik goede, doortastende en verdiepende vragen stel en de vinger snel op de zere plek weet te leggen. Daarbij ga ik met een open houding en met respect te werk en sta ik open voor feedback om wanneer nodig mijn werkwijze aan te passen.